ons motto is kwaliteit!!
Home » Diensten » Glasvezelbehang

Glasvezelbehang

De schilders bij Daniels Onderhoudswerken verzorgen niet alleen uw alledaagse binnen / buiten schilderwerk maar zijn ook specialist op het gebied van glasvezelbehang.
Wij werken uitsluitend met twee soorten glasvezelbehang.
Elk soort glasvezelbehang heeft zijn eigen voor en nadelen waaruit u uw voorkeur kunt opmaken.

Glasweefsel Behang
Het glasvezelbehang soort Glasweefsel is geweven en heeft hierdoor een sterke structuur die erg geschikt is voor wanden die het zwaar te verduren hebben.
Daarnaast werkt dit soort glasvezel behang ook nog eens brandvertragend en kun je het in verschillende maten en soorten krijgen. Glasweefselbehang wordt echter nooit voor het plafond gebruikt.
De schilders van,Daniel Kreuning schilders hebben ervaring in het behangen met het soort Glasweefsel en werkt altijd volgens de laatste standaarden.
Wij staan u graag te woord mocht u nog vragen hebben over dit soort behang.

  • Het is decoratief. Glasweefselbehang is in verschillende structuren en patronen beschikbaar. Hierdoor geeft dit soort behang uw kamers een warme uitstraling. Daarbij is glasvezelbehang overschilderbaar in elke gewenste kleur, waardoor u uw kamer eenvoudig na enkele jaren weer om kunt toveren.
  • De duurzaamheid. Het behang is wat betreft de afwerking niet alleen duurzaam, ook de muren worden een stuk steviger. Hiermee kunt u dus verzekerd zijn van onbeschadigd behang in de kamers zoals kinder
  • Er is weinig onderhoud nodig. U kunt glasweefselbehang eenvoudig schoonmaken met bijvoorbeeld een spons (bedenk dan wel goed welke verf u gebruikt!).
  • U kunt dit behangsoort eenvoudig overschilderen. Ideaal als u uw kamers een nieuwe uitstraling wil geven dus.
  • Het is zeer sterk. Het behang bestaat uit kleine glasvezeldraadjes. Deze zijn van nature zeer sterk, en geweven nog veel sterker. Dit maakt het behang uitermate geschikt voor zwakke muren. U kunt hiermee eenvoudig scheuren of barsten afdekken.
  • Daarbij is glasvezelbehang brandvertragend en waterbestand. Ook is er een soort beschikbaar met een geluid reducerende afwerking.

 

glasweefsel5

 

Glasvlies Behang
Wanneer u een nieuwbouwhuis heeft is het verstandig de muren te behangen met glasvliesbehang. Ook als uw huidige huis zwakke muren of scheuren heeft kan u deze problemen verhelpen met dit soort behang. Lees hier meer over glasvliesbehang – de voordelen, hoe u het moet aanbrengen en verwijderen en hoeveel het kost.

Glasvliesbehang bestaat uit geweven glasvezeldraden. Wat dit betreft lijkt het op glasweefselbehang, maar er is toch een verschil tussen deze twee. Daar waar glasweefselbehang nog redelijk ruw is, is glasvliesbehang dit niet. Dit komt doordat de onbewerkte geweven  glasvezeldraden na afloop samengeperst worden. Dit resulteert in de gladde laag van het glasvliesbehang. Voor de rest heeft het wel de meeste eigenschappen van een glasweefselbehang.
De toplaag bestaat namelijk ook uit vinyl, met daaronder een laag geperste geweven glasvezeldraden (het glasvlies). Deze opbouw zorgt ervoor dat het behang zeer sterk is en dus uw zwakke muur goed kan verstevigen.

glasvlies-glasvezelbehang

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over de mogelijkheden van glasvezelbehang in uw woning? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op met Daniels Onderhoudswerken in Weesp.
Wij staan u altijd graag te woord over het gebruik en aanbreng van glasvezelbehang.