ons motto is kwaliteit!!
Home » Diensten » Plafonds / Wanden Spuiten

Plafonds / Wanden Spuiten

Daniels Onderhoudswerken is naast onze schilderwerken gespecialiseerd in het spuiten van plafonds en wanden tegen een goede prijs. Wij realiseren voor u iedere wand en plafond afwerking die u maar wenst. Door airless muurverf spuiten, spack spuiten of stucwerk zorgen onze schilders en stucadoors dat uw woning of bedrijfspand er weer uitziet als nieuw. Strak schilderwerk en net stukadoorswerk zorgen voor de uitstraling die u graag wilt geven aan uw omgeving en klanten.

Muurverf
Daniels Onderhoudswerken gebruiken  alleen de laatste technieken en materialen om uw plafonds en wanden te voorzien van muurverf.
Hierdoor kunnen we kwaliteit blijven garanderen en komen klanten altijd bij ons terug. De meest voorkomende manier van spuiten van muurverf is latex spuiten.

Het spuiten van muurverf geeft een mooi glad en altijd dekkend eindresultaat. De muurverf wordt onder hoge druk tegen een oppervlakte gespoten met de “Airless-spray” machine. muurverf spuiten gaat sneller dan het traditionele schilderen met een roller en kwast. Het voordeel van latex spuiten is dat u geen banen krijgt op uw muur of plafond.

Het spuiten van muurverf en de ondergrond

Muurverf kan eigenlijk op allerlei soorten muren aangebracht worden. Spack, schuurwerk, pleisterwerk, gipsplaten, glasweefsel/scan, granol, spachtelputz, hout, steen en beton en meer. De wanden blijven hierbij super glad en zorgen niet voor een structuur.

Wilt u graag meer weten of wilt u opmaat advies over uw plafond of wand? Neem vrijblijvend contact op en wij vertellen u graag via de telefoon wat past bij uw situatie.

Plafond spuiten met Latex Plafond spuiten met Latex Plafond spuiten met Latex Plafond spuiten met Latex