ons motto is kwaliteit!!
Home » Diensten » Schildersbedrijf in Weesp

Schildersbedrijf in Weesp

Schilderwerk zorgt voor een eerste indruk van uw huis, het is uw visitekaartje maar bepaald ook de sfeer van buiten en binnen.
Goed onderhouden schilderwerk zorgt niet alleen voor een frisse uitstraling maar ook voor het behoud van uw woning of kantoor.
Daniels Onderhoudswerken levert binnen- en buitenschilderwerk van hoge kwaliteit af. Wij werken uitsluitend met vakbekwaam personeel die de noodzakelijke diploma’s en certificaten op zak hebben om de schilder werkzaamheden uit te voeren.

De kracht van onze schilders kwaliteit ligt in de voorbereiding, zodat de verf goed hecht en u daardoor jarenlang plezier van ons schilderwerk kunt hebben. Goed en strak schilderwerk is het behoud en aanzien van uw woning. Wij werken alleen met eerste klas materialen, omdat uw woning het beste verdient.  Binnen maken wij uiteraard gebruik van watergedragen verf.
Voor elke schildersklus bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met u bekijken we wat precies gedaan moet worden? Is er achterstallig onderhoud waardoor we een verf systeem compleet opnieuw moeten opbouwen of is het eenvoudig schilderonderhoud genoeg om uw woning er weer zo goed als nieuw uit te laten zien.

Om een mooi en goede onderhouden woning er ook mooi uit te laten zien in de toekomst, adviseren wij elke 4 a 5 jaar het buiten schilderwerk door professionele schilders te laten bijhouden.

Het is wellicht nuttig om te weten dat de wintermaanden een rustige periode is, hierdoor kunnen wij u een aantrekkelijke korting aanbieden op al uw schilderwerk gedurende de wintermaanden.

Is uw woning ouder als 2 jaar, dan heeft u recht op een verlaagd BTW-tarief. Deze is dan 6% i.p.v. 21%. Een besparing van 15% op de rekening van uw schilderwerk.